Schrijft, audioboekt, vertelt

Ik ben Marc Graetz. De naam zegt het al… mijn voorvaderen kwamen uit een buitenland. Dan krijg je in je vroege jeugd een taalknobbeltje geïmplanteerd. Taal beheerst op een heerlijke manier mijn leven, ik lees, schrijf, vertel, praat, stemacteer en klets wat af.

Mijn roots en keerzijde

Die liggen in de zakelijke dienstverlening. Zestien jaar financieel advies in bank- en verzekeringsland, maar ook opdrachten met focus op service, juridische en logistieke taken. En zes jaar lang zakelijk leider van het www.ekwc.nl

Vanaf 2009 ben ik als pionier actief met opbouwen van duurzame projecten. Ik werk aan een echt circulaire samenleving; veroorzaken van projecten volgens de Donut-economie van Kate Raworth. Denk aan elektrische deelmobiliteit, circulaire voedselproductie en sociale inclusie. Lees er meer over op mijn andere website hijspreekt.nu

En mijn creatieve kant is de andere zijde van dezelfde medaille: inspireren! Audioboeken maken, stemacteren, voice-over, taalcoaching in workshops creatief schrijven. Allemaal manieren om jou en jouw onderneming te inspireren in je eigen vakgebied.

Creatief, zo inzetbaar!

Zet mij voor een groep van 2 mensen of 102 mensen, en ik zorg dat er een tinteling ontstaat. Dat de deelnemers op een zalige manier ontwricht raken. En dus in beweging komen voor het doel van de bijeenkomst of video. Dat kan hun eigen schrijfstijl zijn, de missie van een duurzaamheidsproject of de stem die een video tot leven brengt.

Zet mij achter een microfoon en ik breng het verhaal tot leven! Dat kan een roman zijn, een kort verhaal, een voice-over, podcast of column; ik verbind met de boodschap en neem je mee op reis.

Marc Graetz