Follow me:
Search
Listen on:

Yoga bevordert (schrijf)creativiteit

Al jaren beoefen ik Yin Yoga bij Om Yoga van Pauline Dams in Vught. En ik merk dat mijn gezondheid en creativiteit ermee gebaat zijn; als mijn lichaam ontspannen is, lukt mijn creatieve werk ook beter. Tijdens schrijven van verhalen voelt ik me meer een kanaal dan een woordenfabriek; tijdens inspreken van audioboeken beweeg ik meer, alsof ik een publiek toespreek.

En nog leuker is het om yoga te verbinden met mijn workshops creatief schrijven. Zoals ik die deze zomer ook weer op l’Huis Preau geef. En wat leuk dat Yoga International ook aandacht aan mijn workshops wil besteden!

Dus: werk aan een soepel lichaam met yoga, de soepele geest die daarmee ontstaat zal zich verheugen over jouw schrijfcapaciteiten!

Join the discussion

Further reading

SchrijfPaard

SchrijfPaard

Workshop Creatief Schrijven met Speeddate met Friesche Paarden Speeddate… Schrijf je Los Deze workshop is een mix van verwondering, diepgang en...

Marc Graetz

Berichten